Books Outlet

Limba si literatura romana, teorie, modele, exercitii pentru clasa a 6 - a ( Editura: Niculescu, Autor: Cristian Ciocaniu, Alina Ene ISBN 9786063800054

Limba si literatura romana, teorie, modele, exercitii pentru clasa a 6 - a ( Editura: Niculescu, Autor: Cristian Ciocaniu, Alina Ene ISBN 9786063800054
-10%
Preț: 13,50 RON
15,00 RON (-10%)
Disponibilitate: nu mai face parte din ofertă
ISBN: 978-606-38-0005-4
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 284
Format: 16X23

DESCRIERE

Lucrarea este realizată în conformitate cu programa şcolară în vigoare şi reprezintă un excelent suport pentru pregătirea elevilor. Structurat pe trei componente de bază (Aspecte teoretice, Modele, Exerciţii) şi mizând pe experienţa autorilor la catedră, acest auxiliar:
- dezambiguizează concepte
- oferă numeroase exemple elocvente şi sugestii de evitare a situaţiilor-problemă
- prezintă tehnici de lucru cu textul literar/nonliterar, precum şi modele de analiză gramaticală
Cuprinde:
- aspecte teoretice foarte clar prezentate
- suport textual foarte bogat
- exerciţii variate şi sugestii de rezolvare a acestora
Conceput ca un instrument util atât pentru profesori, cât mai ales pentru elevi, auxiliarul de faţă prezintă o viziune uniformă, coerentă asupra fenomenelor de limbă şi literatură română, dar şi posibilitatea de autoevaluare, graduală, a elevului pe parcursul clasei a VI-a.
ÎN CONFORMITATE CU PROGRAMA APROBATĂ DE MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0945 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.