Books Outlet

Limba si literatura romana - standard: clasa a IX - a (Editura: Paralela 45, autor: Anca Davidoiu - Roman, Luminita Paraipan, Dumitrita - Stoica, ISBN 9789734715329 )

Limba si literatura romana - standard: clasa a IX - a (Editura: Paralela 45, autor: Anca Davidoiu - Roman, Luminita Paraipan, Dumitrita - Stoica, ISBN 9789734715329 )
-15%
Preț: 24,65 RON
29,00 RON (-15%)
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 978-973-47-1532-9
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 288
Format: 26 x 20
Categoria: Limba Romana

DESCRIERE

Lucrarea de fatava propune o noua modalitate de invatare, integrata (Inter si transdisciplinara), functionala si aplicativa, a limbii si literaturii romane in perioada scolaritatii obligatorii, in conformitate cu tendintele metodologice actuale, care pun accent pe formarea competentelor in comunicare necesare in toate domeniile de cunoastere si de activitate.
Elaborata conform programei de limba si literatura romana, lucrarea este mai bogata decat un manual; ea contine toate cele zece teme de studiu recomandate de programa (Adolescenta; Familia; Lumi fantastice; Confruntari etice si civice; Joc si joaca; Scoala; Scene din viata de ieri si de azi; Aventura, calatorie; Personalitati, exemple, modele), dand profesorilor posibilitatea sa aleaga o tema sau alta in functie de profilul si specializarea claselor si de numarul de ore pe saptamana si, de asemenea, conform principiului accesibilitatii in raport cu nivelul dezvoltarii intelectuale si de cultura generala al elevilor. Un capitol separat il constituie "Literatura si alte arte", in care se studiaza relatia dintre literatura si alte limbaje artistice.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0484 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.