Books Outlet

Limba si literatura romana pentru admiterea in colegiile militare ( Editura: Sigma, Autor: Bianca Stanciu ISBN 9786067273786)

Limba si literatura romana pentru admiterea in colegiile militare ( Editura: Sigma, Autor: Bianca Stanciu ISBN 9786067273786)
Preț: 19,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-727-378-6
Editura:
Anul publicării: 2019
Ediția: 2
Pagini: 96
Format: 16X23

DESCRIERE

Dincolo de importanta majora pe care o are examenul de admitere, ramane optiunea candidatilor si a parintilor acestora pentru un liceu sau altul, pentru un anumit profil, in functie de complexul de imprejurari asupra momentului respectiv.
Bianca Stanciu si Editura Sigma, vin in intampinarea celor interesati de admiterea in Colegiile Militare Liceale din Breaza, Alba-Iulia si Campulung cu o lucrare de profil, un auxiliar menit sa contribuie la pregatirea specifica a candidatilor, la nivel de performanta, cu respectarea tuturor prevederilor metodologice in vigoare.
Structurata in doua parti, lucrarea este rodul unei experiente de peste zece ani a unui realizator de subiecte pentru admiterea in colegiile militare, profesor de limba si literatura romana la Colegiul Militar Dimitrie Cantemir, Breaza.
In virtutea programelor scolare ale claselor V-VIII, testele grila sunt concepute dupa modelul celor propuse la concursul de admitere si acopera integral domeniile examinate.
Apreciem, de asemenea, ca aceasta culegere le este utila tuturor absolventilor aflati in pragul unui examen de admitere in liceu, tuturor acelora care doresc sa se redescopere la nivelul limbii romane.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi

- Manuale Preparatoare

Created in 0.1094 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.