Books Outlet

Limba si Literatura romana pentru admiterea in colegiile militare 2023 (Editura: Sigma, Autori: Irina-Roxana Georgescu, Teodora Dancila ISBN 978-606-727-577-3)

Limba si Literatura romana pentru admiterea in colegiile militare 2023 (Editura: Sigma, Autori: Irina-Roxana Georgescu, Teodora Dancila ISBN 978-606-727-577-3)
PRP: 43,00 RON (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 36,55 RON
Diferență: 6,45 RON
Promoția expiră la 29.02.2024
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-727-577-3
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 179
Format: 16X23

DESCRIERE

Dovedit! Cea mai bună culegere pentru pregătirea examenului de admitere la colegiile militare, disciplina limba şi literatura română!

Ediția 2023 a culegerii „Limba română pentru admiterea în colegiile militare” reprezintă cea mai completă şi actuală lucrare de gen adresată elevilor interesați de admiterea în colegiile naționale militare şi este realizată de către cadre didactice ale liceelor de profil din toată țara. Oferind cea mai bogată resursă de învățare la limba română, auxiliarul este realizat cu măiestrie pentru a contribui la pregătirea optimă a candidaților.

Lucrarea conține inclusiv subiectele date la examenele din 2022 şi 2023 împreună cu rezolvarea acestora, dar şi teste şi exerciții de antrenament grupate pe capitole precum: lectură, elemente de construcție a comunicării, morfologie sau sintaxă, în conformitate cu noua programă de gimnaziu.

Culegerile pentru admiterea în colegiile militare sunt produse de tradiție ale Editurii Sigma care s-au distins de restul produselor de pe piață şi care au câștigat sufragiile a generații întregi de elevi, părinți şi profesori. Prezentul auxiliar vine în sprijinul tuturor absolvenților aflați în pragul evaluării naționale, ca modalitate de pregătire și reactualizare a cunoștințelor. Lucrarea se încheie cu o prezentare a tuturor colegiilor militare din ţară.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0334 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.