Books Outlet

Limba si literatura romana - manual pentru clasa a X - a ( editura: Art, autori: Adrian Costache, Florin Ionita ISBN 9786060030560 )

Limba si literatura romana - manual pentru clasa a X - a ( editura: Art, autori: Adrian Costache, Florin Ionita ISBN 9786060030560 )
-20%
Preț: 24,00 RON
30,00 RON (-20%)
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 978-606-003-056-0
Anul publicării: 2010
Pagini: 229
Format: 20x27

DESCRIERE

Alcatuirea manualului de limba si literatura romana pentru clasa a X a s-a realizat in functie de cateva criterii, asupra carora programa insista cu deosebire: accesibilitate, atractivitate si valoare. Desi majoritatea textelor literare selectate apartin autorilor canonici, din dorinta de a indeplini si cel de-al patrulea criteriu, varietatea, s-a apelat si la textele altor autori, cu ajutorul carora, s-a considerat ca se pot exersa  in mod adecvat anumite competente.
Manualul propune tudiul integrat al limbii, al comunicarii si al textului literar. In consecinta, in cele mai mute cazuri, au fost preferate ca suport pentru aplicatiile din domeniul Limba si comunicare textele selectate pentru domeniul Literatura.
Fiecare capitol este realizat conform unui algoritm care presupune anumite etape.
Fiecare text este insotit de o nota Biobibliografica, in care sunt cuprinse date esentiale privind viata si opera autorului. Pe banda laterala, la Dictionar literar, sunt inserate explicatii ale unor concepte / notiuni necesare in analiza tematica, structurala si stilistica a textelor. Dictionarul cultural contine informatii despre personalitatile, notiunile, citatele amintite in cuprinsul capitolului respectiv. Indicele de la sfarsitul manualului mentioneaza pagina unde poate fi gasit fiecare dintre conceptele / notiunile utilizate.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0863 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.