Books Outlet

Limba si literatura romana. Manual pentru clasa a V-a ( Editura: CD Press, Autori: Anca Serban, Roxana Ciobanu, Ana-Maria Barau, Iuliana Baiasu ISBN 9786065283664 )

Limba si literatura romana. Manual pentru clasa a V-a ( Editura: CD Press, Autori: Anca Serban, Roxana Ciobanu, Ana-Maria Barau, Iuliana Baiasu ISBN 9786065283664 )
-10%
Preț: 27,00 RON
30,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-528-366-4
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 176
Format: 20,5x26 cm

DESCRIERE

  • Manualul este conceput ca o poveste, în jurul a două personaje, Flexi și Dexi, două suricate prietenoase, fin ilustrate și pline de umor.
  •  Include o serie de planșe didacticeîn care informația este susținută de infografice moderne, imagini spectaculoase  etc.
  •  Oferă activități de învățare cu grade diferite de dificultate (peste 1100 de exerciții în manualul tipărit și aproximativ 300 de activități multimedia în varianta digitală), care permit personalizarea demersului didactic în funcție de nivelul clasei.
  • Rubrica originală Atelier de creație conține proiecte care încurajează gândirea creativă, folosind diverse medii, inclusiv digitale.
  •  Manualul este însoțit de un PACHET EDUCAȚIONAL EXTINS, format din: Ghidul profesorului (planificare anuală, proiectarea unităților de învățare, sugestii metodologice); Caiet de lucru; acces GRATUIT la platforma educațională www. clasadigitală. ro (include numeroase materiale digitale descărcabile).
  • Este creat de o echipă de autori cu o vastă experiență la catedră și în realizarea de manuale și auxiliare școlare:

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0945 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.