Books Outlet

Limba si literatura romana ghid de pregatire pentru clasa a 10 -a ( Editura: Niculescu, Autor: Cristian Ciocaniu, Viorica Avram, Dorica Boltasu Nicolae, Mioara Coltea ISBN 9786063800177 )

Limba si literatura romana ghid de pregatire pentru clasa a 10 -a ( Editura: Niculescu, Autor: Cristian Ciocaniu, Viorica Avram, Dorica Boltasu Nicolae, Mioara Coltea ISBN 9786063800177 )
-10%
Preț: 17,10 RON
19,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-38-0017-7
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 260
Format: 16X23

DESCRIERE

Lucrarea este realizată în conformitate cu programa şcolară în vigoare şi se constituie într-un suport complet pentru pregătirea elevilor în vederea susţinerii examenului de Bacalaureat. Acest mizează pe experienţa la catedră a autorilor, urmărind structura manualelor şcolare, precum şi concepţia fiecărui nivel de studiu.
Lucrarea se remarcă prin:
• Stilul riguros şi totodată familiar, incitant, captivant al prezentării
• integrarea coerentă, eficientă a noţiunilor de istorie şi teorie literară
• teste de verificare pentru fiecare tip de text aunalizat, care permit, aşadar, posibilitatea de evaluare şi autoevaluare permanentă
• exerciţii „de parcurs” pentru fiecare text literar analizat, instituind o ipostază activă, participativă a elevului, perceput ca „partener” în demersul analitic
• teme stimulative de reflecţie
• repere biografice
• sugestii bibliografice bogate
Se adresează:
- elevilor de liceu, fiind un instrument util pentru pregătirea individuală în vederea susţinerii examenului de Bacalaureat, cât şi pentru participarea la concursuri şi olimpiade şcolare
- profesorilor, răspunzând, ca rod al experienţei concrete, la catedră, a autorilor, provocărilor permanente ale „partenerului” de la clasă.
ÎN CONFORMITATE CU PROGRAMA APROBATĂ DE MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0959 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.