Books Outlet

Limba si literatura romana Comunicare Fise de lucru clasa a 8 a Semestrul 2 ( Editura: Nomina, Autor: Maria - Emilia Goian, Vasile Goran ISBN 9786065355149 )

Limba si literatura romana Comunicare Fise de lucru clasa a 8 a Semestrul 2 ( Editura: Nomina, Autor: Maria - Emilia Goian, Vasile Goran ISBN 9786065355149 )
-10%
Preț: 13,50 RON
15,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-535-510-1
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 174
Format: 16X24
Categoria: FISE DE LUCRU

DESCRIERE

Esential in eficienta demersului didactic este sa se aiba in vedere segmentul de evaluare, care poseda o dubla pozitionare in raport cu invatarea. Mai intai evaluarea fixeaza coordonatele invatarii si finalitatile acesteia, motivand elevul la orice varsta. Pormimd de la asteptarile pe care le are scoala de la activitatile de invatare, evaluarea vine sa cuantifice calitatea procesului, asigurand sansa pozitionarii elevului in raport cu ierarhia clasei sale, dar si prin raportare la standardele programei scolare. Prin urmare, evaluarea se releva ca un segment care, prin variatele sale forme de aplicare, il motiveaza obiectiv si subiectiv pe elev, determinand generarea de catre profesor a strategiilor didactice adevcate pentru dobandirea nivelului optim al competentelor specifice domeniului de cultura generala. In al doilea rand, evaluarea este punct de plecare pentru pasii urmatori in activitatea de invatare, permitand elaborarea de catre profesor a unor scenarii adecvate particularitatilor clasei, dar si celor individuale detinute de fiecare elev. Cu toata complexitatea functionala a segmentului de evaluare, activitatile de aplicare nu au intotdeauna coerenta necesara pentru ca dubla pozitionare despre care am vorbit sa fie reala si eficienta in dobandirea de catre elevi a competentelor specifice. Daca pentru predare-invatare, profesorul, are de regula, atentia concentrata in vederea gestionarii timpului si a parcurgerii continuturilor asociate din programa, evaluarea fie ca este rapid si formal derulata, fie ca este omisa.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0885 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.