Books Outlet

Limba si literatura romana clasa a IX - a Indrumator pentru noile manuale alternative ( Editura: Carminis, Autor: Hadrian Soare, Gheorghe Soare ISBN 973-7826-47-7 )

Limba si literatura romana clasa a IX - a Indrumator pentru noile manuale alternative ( Editura: Carminis, Autor: Hadrian Soare, Gheorghe Soare ISBN 973-7826-47-7 )
-15%
Preț: 21,25 RON
25,00 RON (-15%)
Promoția expiră la 28.02.2021
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 973-7826-47-7
Editura:
Anul publicării: 2005
Ediția: 2
Pagini: 559
Format: 17X24

DESCRIERE

Traim intr-o lume in miscare permanenta, in care teoria informatiei si mijloacele tehnice modifica substantial sistemele de referinta si de reprezentare a relatiilor umane, creand noi forme de exprimare, de comunicare. textul, cunoscut la obiectul limba si literatura romana indeosebi ca text literar, nu-si diminueaza, cum s-ar parea, importanta, ca simbol desuet al unei lumi revolute, ci isi extinde sferele de reprezentare, implinind, in mod neasteptat, cautari filozofice si literare mai vechi, dar de mare indrazneala vizionara. Textul, inclusiv textul literar, devine, in lumea moderna, conceptul acaparator, integrator, definitoriu pentru semnele prin care acesta se proiecteaza intr-un nou spatiu referential, puternic informatizat, aflat intr-o surprinzatoare dinamica. Lumea ca text, iata uluitoarea formula asociativa pe care o propun noile modalitati de reprezentare a teoriei informatiei , parand sa acrediteze, intr-o neasteptata reconsiderare, primordiala afirmatie '' La inceput a fost cuvantul''. Textul ca lume si lumea ca text reprezinta noua formula de existenta umana in conditiile globalizarii si ale comunicatii generalizate prin mijloacele sofisticate ale tehnicii moderne, indeosebi prin Internet. Este ceea ce incearca sa demonstreze cartea de fata, avand ca punct de referinta noile manuale optionale pentru prima clasa de liceu, ce pot deveni, in practica didactica, o ampla carte a universurilor deschise.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0991 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.