Books Outlet

Limba si literatura romana, caiet de lucru pe unitati de invatare, clasa a VI-a, GM168 (Editura: Booklet, Autori: Mariana Cheroiu, Nicoleta Kuttesch ISBN 9786065907508)

Limba si literatura romana, caiet de lucru pe unitati de invatare, clasa a VI-a, GM168 (Editura: Booklet, Autori: Mariana Cheroiu, Nicoleta Kuttesch ISBN 9786065907508)
Preț: 22,90 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-590-750-8
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 176
Format: 20,5 x 26 cm

DESCRIERE

Caietul de lucru pentru clasa a VI-a este structurat în opt unități de învățare și vine în sprijinul elevilor printr-o serie de exerciții variate, care vizează:

– aprofundarea noțiunilor de gramatică;
– dezvoltarea competențelor de receptare a diferitelor tipuri de texte și îmbunătățirea abilităților de exprimare orală;
– redactarea de texte scurte;
– realizarea unor conexiuni interculturale.

Textele care deschid fiecare unitate de învățare sunt moderne, atractive și oferă elevilor ocazia de a fi creativi, încurajându-i să scrie, la rândul lor, diferite tipuri de compuneri – descriptive, narative sau argumentative.

Caietul cuprinde și secțiuni de evaluare inițială și finală, precum și modele de teză, care sprijină procesul de fixare și consolidare a noțiunilor.

În conformitate cu programa școlară.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0549 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.