Books Outlet

Limba romana Literatura Comunicare Caiet de exercitii clasa 6 ( Editura : Niculescu , Autor : Mariana Cheroiu , Mihaela Musat ISBN 9789737488077 )

Limba romana Literatura Comunicare  Caiet de exercitii clasa 6 ( Editura : Niculescu , Autor : Mariana Cheroiu , Mihaela Musat ISBN 9789737488077 )
-10%
Preț: 17,10 RON
19,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-748-807-7
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 175
Format: 16X23
Categoria: Limba Romana

DESCRIERE

Acest caiet de exercitii suplimentare se adreseaza deopotriva elevilor cu certe performante la limba si literatura romana , dar si celor care doresc sa-si imbunatateasca rezultatele scolare la aceasta disciplina.
Textele-suport , literare si non-literare , sunt subordonate unor teme generice , care le ofera elevilor o lectura suplimentara consistenta.Pentru profesori , aceste texte pot fi puncte de pleacre pentru alte demersuri instructiv-educative ( recitari , dramatizari , studii de caz , problematizari , etc. ).
Exercitiile propuse in aceasta lucrare au diferite grade de dificultate , acopera intreaga programa scolara si , ca element de noutate , ii poarta pe elevi si pe alte discipline de invatamant , asigurand transdisciplinaritatea intr-o maniera placuta , ludica.Cerintele de la sectiunea Dovedeste ca stii mai mult! le solicita elevilor cunostintele de cultura generala si ii pune in situatia de a-si dovedi competetele acumulate la orele de scoala sau in afara acestora prin consultarea dictionarelor , a surselor electornice de informare , a lecturilor particulare etc.
Diversele jocuri didactice propuse in acest caiet de activitate suplimentara ii apropie pe elevi atat de disciplina limba si literatura romana , ajutandu-i sa inteleaga resorturile textelor fictionale si nonfictionale , cat si de ei insisi , permitandu-le o cunoastere de sine utila si pertinenta , o autoevaluare riguroasa si posibilitatea de a deveni chiar ei autori de texte literare.
De asemenea acest caiet le ofera elevilor si cadrelor didactice sugestii pentru evaluarile initiale si un capitol cu exercitii recapitulative , pregating astfel examenele nationale de la sfarsitul claselor a VI-a si a VIII-a .

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1114 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.