Books Outlet

Limba moderna 2 Engleza Manual pentru clasa a VI-a ( Editura: Litera, Autori: Fiona Mauchline, Daniel Morris, Catherine Smith ISBN 9786063339899)

Preț: 47,90 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-33-3989-9
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 144
Format: 20.5x26 cm
Categoria: Engleza 1- 12

DESCRIERE

Manualul este conceput atât pentru a structura competențele lingvistice și de comunicare ale elevilor, cât și pentru a le dezvolta abilitățile în toate competențele specifice. Lucrarea oferă flexibilitate în învățare, limbaj și conținut.

Este un manual atractiv și motivant, cu activități de vocabular și gramatică bine structurate fiind centrat pe comunicarea naturală. Elevii devin conștienți, încrezători în procesul de învățare, vorbitori excelenți, descoperind calea spre succes – la școală, la examene și pe tot parcursul vieții! Manualul este structurat în opt module.

După fiecare modul există o pagină de Evaluare menită să recapituleze și să evalueze vocabularul și noțiunile de gramatică predate. Grila de evaluare marchează progresul realizat de elevi.

De asemenea, manualul mai cuprinde pagini cu: proiecte de grup, competențe digitale, ghiduri de scriere, noțiuni de gramatică, exerciții de dicție, verbe neregulate.

Textele de învățare integrată de conținut și limbă (CLIL) încurajează învățarea limbii engleze prin intermediul altor discipline.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0344 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.