Books Outlet

Limba engleza Admiterea in invatamantul militar ( Editura: Sigma, Autor: Brandusa-Oana Niculescu, Corina Barbu ISBN 9789736499722 )

Limba engleza Admiterea in invatamantul militar ( Editura: Sigma, Autor: Brandusa-Oana Niculescu, Corina Barbu ISBN 9789736499722 )
Preț: 16,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-649-972-2
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 160
Format: 16x23

DESCRIERE

Lucrarea se adreseaza candidatilor care isi incep cariera militara sau care sunt deja cadre ale armatei Romaniei si cuprinde cinci capitole. Primele patru capitole contin itemi specializati in ceea ce priveste partea de citire, de gramatica, de vocabular, respectiv partea de scriere, elaborati pe cate trei niveluri de complexitate. Cei 950 de itemi elaborati in cadrul celor patru parti, prin diversitatea si dificultatea lor, pot fi considerati un fundament temeinic si reper esential pentru intelegerea cerintelor fiecarei parti si a criteriilor generale stabilite de managementul superior militar, in totalitatea lor.
Capitolul cinci contine 10 teste, fiecare cuprinzand cate 45 de intrebari, care concretizeaza maniera de constructie, a itemilor prezentati in fiecare dintre partile anterioare.
La sfarsitul lucrarii se regasesc raspunsurile corecte la itemii propusi in cele cinci capitole.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0844 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.