Books Outlet

Limba engleza. Admiterea in clasa a V-a cu Engleza intensiv. Modele cu subiecte si variante de raspuns ( Editura: Letras, Autor: Denissa Bularda ISBN 9786060710110)

PRP: 35,00 RON (-10%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 31,50 RON
Diferență: 3,50 RON
Promoția expiră la 31.05.2024
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 9786060710110
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 125
Format: 13x20 cm
Categoria: Engleza 1- 12

DESCRIERE

Exercițiile sunt exact de tipul celor care s-au dat de-a lungul anilor, în diferite şcoli din toată ţara, la examenele de admitere în clasa a V-a limba engleză intensiv.

Pentru elevul aflat intr-un examen este extrem de important să aibă cunoștințe, experiență și curajul de a vorbi liber și fluent. Acestea sunt cheia succesului său. Acestea trebuie construite și antrenate! Lucrarea este foarte valoroasă pentru atingerea acestui scop.

Conține

  • Cerinţe de a scrie un text, o compunere de 50-75 de cuvinte, „Write about…”, fiecare fiind urmată şi de un model de rezolvare –> acestea vor antrena elevul să își exprime și să își împărtășească ideile într-un mod concis, eficient.
  • cerinţe de tipul “Read the text and answer the questions”, texte urmate de întrebări şi răspunsuri –> vor antrena elevul să descopere într-un text informația cerută și să o prezinte.
  • exerciţii de gramatică în acord cu programa şcolară -> exerciții cu care se va recapitula și fixa pur și simplu gramatica studiată
  • cerinţe de dialog, urmate de modele de dialog –> pentru a-l antrena să își dezvolte fluența și naturalețea vorbirii, pentru a putea face față dificultății examenului oral, de asemenea vor îmbogăți în mod serios vocabularul elevului.
  • cerinţe de descriere a unei imagini, cu model de descriere pentru fiecare dintre acestea –> pentru a putea să își demonstreze la examen abilitățile de a descrie cu claritate și acuratețe ceea ce vede.

Astfel lucrarea conține un set de 20 de teste de exersat acasă, sau la școală cu profesorul.

Exersând vor câștiga încredere și vor obține rezultatul dorit!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0340 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.