Books Outlet

Liderul poti fi tu(editura Curtea Veche, autor:Dale Carnegie isbn:973-8356-22-9)

Liderul poti fi tu(editura Curtea Veche, autor:Dale Carnegie isbn:973-8356-22-9)
-15%
Preț: 21,25 RON
25,00 RON (-15%)
Promoția expiră la 30.06.2021
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 973-8356-22-9
Editura:
Anul publicării: 2002
Pagini: 195
Format: 15x22
Categoria: Economie

DESCRIERE

Vremea cercetãtorului închis în laborator, a directorului ascuns în spatele unui birou impunãtor, a angajatului, indiferent de domeniu, care aşteaptã sã primeascã sarcini de sus a trecut.
Dale Carnegie a fost un vizionar. El a cãutat şi a gãsit soluţia echilibrului într-o lume nesigurã pentru cei mai mulţi dintre noi, care se schimbã cu repeziciune şi în care îngrijorarea creşte de la zi la zi.
Este timpul sã comunicãm. Este timpul sã aşezãm în centrul preocupãrilor noastre relaţiile cu oamenii. Sã ne afirmãm şi sã ne confirmãm valoarea, prin iniţiativele noastre, prin faptele noastre.
Dacã sunteţi în impas, dar vreţi sã schimbaţi ceva în viaţa dumneavoastrã, a familiei, a firmei în care lucraţi, aplicaţi principiile lui Dale Carnegie.
Nici o slujbã nu mai este comodã sau sigurã. Nici o relaţie nu se întreţine de la sine.
Autorii acestei cãrţi vã provoacã sã deveniţi dumneavoastrã înşivã un conducãtor, un lider. Voinţa de a vã conduce viaţa singur şi conştient de sine este soluţia echilibrului, este cheia cu care puteţi descuia încrezãtor porţile unui viitor neprevãzut, dar incitant.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0586 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.