Books Outlet

Let's do it, Romania! (Editura Curtea Veche, Autor: Anca Vancu ISBN: 978-606-44-0266-0)

Let's do it, Romania! (Editura Curtea Veche, Autor: Anca Vancu ISBN: 978-606-44-0266-0)
-10%
Preț: 45,00 RON
50,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-44-0266-0
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 182
Format: 13x20 cm
Categoria: Carte diversa

DESCRIERE

„Cum am mobilizat 1, 8 milioane de oameni să curețe România”. Cartea documentează și prezintă cea mai mare campanie de voluntariat din țară, Let's Do It, Romania!, vorbind despre mobilizarea românilor, despre pregătirea proiectului și despre rezultatele celor zece ani de activitate. 
 

"Let’s Do It, Romania! mi s-a părut de la început șansa de a putea face ceva la nivel mare, ceva care să conteze, care să facă o schimbare."

Cabral

 

"În timp ce ne spunem mereu și mereu că țara a devenit tot mai bună de plecat din ea, dovada celor zece ani de Let’s Do It, Romania! ne poate reaminti că suntem destui cei care vrem frumosul, corectul, curatul și, mai ales, că putem mișca lucrurile în direcția la care visăm."

Amalia Enache

 

 

De câte ori avem ocazia sau șansa să vedem în țara noastră oameni care să propună și să provoace să se petreacă ceva, fără să aștepte ca, alții să acționeze în locul lor? Toate astea pentru un, bun comun, nu unul personal. Pentru un efect de care se pot bucura generații, nu doar familiile noastre. Eu am văzut asta extrem de rar, iar atunci când cei de la Let’s Do It, Romania! mi-au povestit despre ideea lor, am intrat în lumea lor cu speranța că, om cu om, vom fi parte din procesul de vindecare sau de „hrănire“ a acelor părți frumoase ale poporului nostru: generozitatea, creativitatea, prietenia, solidaritatea, toleranța și iertarea. Let’s Do It, Romania! nu face curățenie doar pe teritoriul țării, ci și în spiritul oamenilor care o locuiesc. România este o lume, nu doar o țară. Iubește lumea.

Cornel Ilie

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0493 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.