Books Outlet

Kintsukuroi / Arta de a vindeca ranile emotionale (Editura: Prestige, Autor: Tomas Navarro ISBN 9786306506149)

Preț: 70,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786306506149
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 323
Format: 13X20

DESCRIERE

După succesul internațional al volumelor Poveşti ca să te iubeşti mai mult și Povești pentru copii fericiți, noua carte semnată de Álex Rovira şi Francesc Miralles, reunind povești pline de înțelepciune din diferite culturi, îi învață pe copii că adevăratul curaj este să nu-ți abandonezi visurile și că adevărații campioni sunt aceia care vor să facă lumea mai bună pentru ei şi pentru ceilalţi.

 

„Trebuie să ai curaj ca să te adaptezi la schimbările vremurilor, fără să renunţi la tine însuţi, şi să găseşti soluţii la fiecare problemă care se iveşte. Cu această perspectivă asupra vieţii, fiecare criză se transformă în oportunitate, iar obstacolele, în rampă de lansare. Aceste poveşti – şi reflecţiile care le însoţesc – sunt o invitaţie de a ne depăși limitele pe care credem că le avem, de a prelua controlul destinului nostru şi a ne construi, prin tot ceea ce facem, viitorul visat.“ — AUTORII

 

Include sfaturi pentru părinți și educatori.

 

O carte terapeutică. Găsirea forței interioare, gândirea creativă și cultivarea unor relații pozitive cu cei din jur ne ajută să fim curajoși.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0601 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.