Books Outlet

Iubitelor mele prietene ( Editura: For You, Autori: Irina Binder, Carmen Voinea-Raducanu ISBN 9786066393171 )

Iubitelor mele prietene ( Editura: For You, Autori: Irina Binder, Carmen Voinea-Raducanu ISBN 9786066393171 )
Preț: 48,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-317-1
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 352
Format: 13x20 cm
Categoria: Bestsellers

DESCRIERE

Dintru începutul vremurilor, sufletele sunt menite să se caute, să se găsească, să se unească în ciuda opreliștilor, să se iubească... O forță irepresibilă le împinge unul către altul, pentru a reinstaura Armonia, pentru a învinge Frica.

Uneori, ne sperie minunea Întâlnirii, binecuvântările neașteptate pe care ea le aduce, schimbările de orânduială pe care le face necesare. Și ne îndoim de puterea Iubirii, ba chiar ne retragem câteodată din fața ei, gândindu-ne că nu o merităm, că nu suntem pregătiți. Însă fluturii din piept ne reamintesc cu blândețe și pasiune să ascultăm mesajul bătăilor de inimă...

 

Bătăi de inimă – uneori nebunesc de alerte, alteori infernal de lente. Până la sfârșit vor fi tot Fluturi care vor însoți bătăi de inimă.

A voastră, până la sfârșit, 

Irina Binder

 
 
Insomnii
 
 
 
 
 
Străinul de lângă mine
 
 
 
 
Iubitelor mele prietene
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0473 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.