Books Outlet

Istorie manual pentru clasa a 5 a 2022 (Editura: Corint, Autori: Elvira Rotundu, Carmen Tomescu-Stachie ISBN 9786306526024)

PRP: 34,90 RON (-14,99%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 29,67 RON
Diferență: 5,23 RON
Promoția expiră la 31.05.2024
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786306526024
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 120
Format: 20X26

DESCRIERE

Cinci motive pentru a alege manualul de istorie propus de Grupul Editorial Corint:

1. Structura unitara si abordarea echilibrata a continuturilor incurajeaza elevii sa valorifice resursele tiparite si on-line pentru comunicare, colaborare, asumarea de roluri in proiecte: o calatorie in care observa, analizeaza, compara, descopera, aplica idei si experiente pozitive din istorie.

2. Continuturile istorice sunt prezentate intr-o maniera sistematizata si adaptata nivelului de varsta al elevilor. Elementul de originalitate este rubrica In zilele noastre: elevii fac legatura cu prezentul si inteleg ca viata cotidiana este in stransa relatie cu ceea ce invata la istorie.

3. Activitatile de invatare ii implica pe elevi in propria invatare si dezvoltare. Prin valorificarea experientei specifice varstei se solicita transpunerea unor idei si experiente din istorie in norme de comportament din viata. Evaluareaimbina metodele si instrumentele clasice cu cele alternative.

4. Corelatiile interdisciplinare si contextele de invatare care sa faciliteze intelegerea conceptelor istorice si dezvoltarea competentelor din programa sunt asigurate de pagina introductiva a fiecarei unitati de invatare, in care sunt precizate continuturile si competentele care vor fi dezvoltate.

5. Recapitularea si Evaluarea finala vizeaza aplicarea achizitiilor elevilor in contexte si situatii diferite. Minidictionarul personalitatilor istorice contribuie la intelegerea rolului acestora in derularea si intelegerea faptelor istorice, aducand informatii relevante din biografia lor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0415 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.