Books Outlet

Istorie 50 de teste pentru admiterea la academia de Politie, Arhivistica, istorie si S. N. S. P. A. (Editura: Andreas, Autor: Monica Gianina Precupau ISBN 978-606-765-062-4)

Preț: 19,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-765-062-4
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 155
Format: 20X27

DESCRIERE

Cea mai buna modalitate de a invata istoria pentru admiterea la Academia de Politie, Facultatea de Arhivistica, Facultatea de Istorie si S. N. S. P. A. este de a rezolva teste in mod gradual, pentru fiecare capitol in parte, apoi din mai multe capitole si teste cu temi din toate capitolele.

Elementul de noutate al lucrarii de fata consta in faptul ca este conceputa pe trei sectiuni:

- 27 de teste pe capitole - cate 3 teste pentru fiecare dintre cele 9 unitati de invatare;

- 8 teste partiale - care cuprind itemi din doua-trei capitole, ale caror titluri sunt mentionate, astfel incat elevii sa poata studia acele continuturi si apoi sa rezolve testele corespunzatoare. Acest tip de test este inedit si benefic pentru a se realiza trecerea treptata de la verificarea cunostintelor dintr-un singur capitol la evaluarea din toata materia;

- 15 teste generale - care cuprind itemi din toate capitolele, ajutandu-l pe candidat sa-si faca o idee de ansamblu asupra stadiului si calitatii pregatirii sale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0410 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.