Books Outlet

Istoria romanilor. Date. Fapte. Oameni ( Editura: Meronia, Autori: Valentina Bilcea, Stan Stoica, Mirela Gradina ISBN 9786067500325 )

Istoria romanilor. Date. Fapte. Oameni ( Editura: Meronia, Autori: Valentina Bilcea, Stan Stoica, Mirela Gradina ISBN 9786067500325 )
Preț: 49,98 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-750-032-5
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 400
Format: 14,5x22,5 cm
Categoria: Istoria Romaniei

DESCRIERE

Cine ştie Istorie, ştie mult din întreaga poveste a societăţii umane: ştie şi despre războaie, dar şi despre sistemul bancar; şi despre arme, dar şi despre modă; şi despre câmpuri de bătaie, dar şi despre saloane diplomatice; şi despre marile erori ale umanităţii, dar şi despre marile ei victorii politice, sociale, economice, culturale sau chiar sportive!
Asemenea informații vor găsi și în volumul de față, cu date selectate din toate domeniile, cu schițe biografice ale celor mai relevante personalități, cu hărți semnificative, cu anexe care întregesc cronologia (recensămintele, constituțiile etc.).
Un astfel de volum este nu numai o necesară introducere într-o perspectivă generală asupra istoriei noastre, ci este şi un însoţitor permanent. Celor care citesc cărţi despre istoria noastră le recomand să aibă mereu o astfel de cronologie la îndemână – pentru a avea tabloul general al epocii şi pentru a putea verifica, în orice moment, contextul în care una sau alta dintre istoriile noastre s-au consumat.

Adrian Cioroianu

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0511 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.