Books Outlet

Istoria Romanilor atlas comentat ( Editura: Didactica si Pedagogica, Autor: Nicolae I. Dita, Niculae Cristea ISBN 978-973-30-3653-1 )

Istoria Romanilor atlas comentat ( Editura: Didactica si Pedagogica, Autor: Nicolae I. Dita, Niculae Cristea ISBN 978-973-30-3653-1 )
-10%
Preț: 18,00 RON
20,00 RON (-10%)
Disponibilitate: nu mai face parte din ofertă
ISBN: 978-973-30-3653-1
Anul publicării: 2014
Pagini: 64
Categoria: Atlase

DESCRIERE

Istoria Romanilor. Atlas Comentat reprezinta o noua abordare metodologica, in care hartile istorice sunt insotite de comentarii, surse istorice si teste de evaluare utile pentru pregatirea examenului de bacalaureat.
Structurarea atlasului pe noua capitole, respectand programa de bacalaureat, constituie un ajutor pentru elevi si cadrele didactice care predau istoria. Hartile, insotite de legende sugestive, sunt completate de sinteze, succinte si accesibile. Rubrica '' Stiati ca?'' reprezinta o intregire a tabloului de informatii istorice oferite tuturor celor interesati de o noua perspectiva a interdisciplinaritatii Istorie-Geografie. La randul sau, rubrica '' Asa va place istoria? '' ofera publicului specializat suficiente surse istorice din lucrarile unor istorici de renume din tara si strainatate. Limbajul istoric este riguros stiintific, respecta normele didacticii specialitatii. Testele de evaluare, de la sfarsit de capitol, reprezinta un ajutor neprecupetit pentru elevii din clasele terminale liceale in pregatirea constienta a tematicii de examen.
Istoria Romanilor. Atlas comentat se prezinta ca un material auxiliar de stricta actualitate, necesitate si accesibilitate, o lucrare care evidentiaza calitatea, experienta didactica si performanta profesionala a autorilor.
In randul instrumentelor didactice absolut necesare unui demers eficient didactic, la disciplina istorie, Atlasul Istoric, alaturi de dictionarul de personalitati sau de termeni istorici si culegerea de surse istorice joaca un rol decisiv in asigurarea succesului unei lectii de istorie.
Lucrarea prezentata are avantajul ca este rezultatul activitatii a doua cadre didactice de specialitate istorie din invatamantul preuniversitar, cu o bogata experienta didactica si care au gasit o modalitate eficienta de a pune la dispozitia profesorilor de istorie, dar si publicului larg un instrument de lucru, in care istoria si geografia se imbina armonios, cu un mesaj didactic clar, ce vizeaza cunoasterea si mai buna, deopotriva de catre elevi si pofesori, a istoriei nationale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1058 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.