Books Outlet

Invatam prin joc: Literele ( Editura: Aramis, ISBN 978-606-706-476-6 )

Invatam prin joc: Literele ( Editura: Aramis, ISBN 978-606-706-476-6 )
Preț: 20,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-706-476-6
Editura:
Anul publicării: 2017
Format: 14x25 cm

DESCRIERE

Cărțile de joc Aramis îi ajută pe copii să acumuleze cunoștințe importante în perioada pre- și alfabetară, să-și dezvolte abilitățile de învățare și să-și însușească un limbaj bogat.
Aceste cărți de joc sunt un bun suport atât acasă, pentru părinți, cât și la școală, pentru profesorii cărora le servesc ca material didactic pentru dezvoltarea auzului fonematic al copiilor, pentru exersarea sau ameliorarea pronunției, inițierea unor jocuri sau ca auxiliar pentru metoda Montessori.
Copiii vor fi atrași de imaginile frumoase și viu colorate, care stimulează imaginația și dorința de joacă, dar și de farmecul poeziilor și ghicitorilor sprințare, ce constituie un inepuizabil joc pentru exersarea memoriei.
Curând vor constata că recunosc toate cele 31 de litere ale alfabetului și au învațat tot atâtea poezii și ghicitori.
 
Literele știu câte-o poveste –
Cât Neghiniță sau cât o alună –
Pe care, numai o dată în an,
Vin să ne-o spună.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0937 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.