Books Outlet

Invatam prin joc: Fructele si legumele ( Editura: Aramis, ISBN 978-606-706-252-6 )

Invatam prin joc: Fructele si legumele ( Editura: Aramis, ISBN 978-606-706-252-6 )
Preț: 20,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-706-252-6
Editura:
Anul publicării: 2017
Format: 14x25

DESCRIERE

Cărțile de joc editate de Aramis îi ajută pe copii să acumuleze cunoştințe esențiale despre fructe şi legume, să-şi dezvolte abilitățile de învățare precum şi să deprindă cât mai multe cuvinte noi. Aceste cărți de joc constituoe un foarte bun suport atât pentru părinți cât şi pentru profesori/educatori, putând fi utilizate la orele de clasă sau la activitățile din grădiniță, precum şi în momentele de relaxare cu părinții. Copiii vor fi atraöi de imaginile deosebit de frumoase, care le stimulează imaginația și dorința de joacă.
Fructele şi legumele conțin multe vitamine; cu ajutorul cărților de joc de la Aramis, copiii vor afla şi îşi vor însuşi informații importante despre cât de sănătoase sunt fructele şi legumele. Setul de cărți de joc le prezintă copiilor diverse fructe și legume folosind imagini frumos colorate, astfel încât cei mici vor fi încântați să ghicească despre ce este vorba.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0774 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.