Books Outlet

Invata-ma sa scriu, sa citesc, sa socotesc. Ghid de predare pentru clasele I - IV ( Editura: Letras, Autor: Ion I. Istrate ISBN 9786068935638)

Invata-ma sa scriu, sa citesc, sa socotesc. Ghid de predare pentru clasele I - IV ( Editura: Letras, Autor: Ion I. Istrate ISBN 9786068935638)
Preț: 25,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786068935638
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 118
Format: 13x20 cm

DESCRIERE

Învaţă-mă să scriu, să citesc, să socotesc: un ajutor competent, psihologic, în pregătirea elevilor din clasele primare şi în special a celor din clasa I – 

Cartea Învaţă-mă să scriu, să citesc, să socotesc am scris-o pentru învățători, părinți sau pentru orice persoană cu pregătire intelectuală care are posibilitatea să predea, să ajute elevul și familia, sau în recuperarea elevilor care au fost îndrumați necorespunzator în procesul de învățare.

Vă voi prezenta o modalitate de lucru pe care am aplicat-o în activitatea mea cu o rată de succes de 100% în învățarea matematicii, scrisului și cititului pentru toți elevii mei.

Am obținut rezultate foarte bune cu aceștia în toți cei 44 de ani în care am lucrat ca învățător și m-am gândit că ar fi păcat să se piardă această experiență care poate fi valorificată de cei care se ocupă de pregătirea elevilor din clasele I-IV.  Autorul

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi

- Invatamant, Manuale Preparatoare, Pedagogie

Created in 0.0553 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.