Books Outlet

Intoarcerea la Liniste ( Editura : For You , Autor : Catalin Manea ISBN 978-606-639-084-2 )

Intoarcerea la Liniste ( Editura : For You , Autor : Catalin Manea ISBN 978-606-639-084-2 )
-15%
Preț: 17,00 RON
20,00 RON (-15%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-084-2
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 221
Format: 15X20
Categoria: Simbolistica

DESCRIERE

Totul exista in Liniste.Dincolo de aparentele sunetelor , dincolo de ganduri , dincolo de tot ceea ce este temporar , exista o adiere fara de forma a Infinitului . O adiere care anunta Prezenta Intriseca a Linistii.Orice tactica si metoda se dizolva de la Sine in clipele de conectare constienta la Liniste.caci in spatele sunetului , se afla Linistea din care provine sunetul ;in profunzimea sunetului , se afla Linistea din care s-a dezvoltat sunetul ; in inim sunetului , se afla Linistea din care a pornit sunetul.
Sunetul provine din liniste si se intoarce in Liniste , insa Linistea poate exista si fara sunet , in timp ce sunetul nu poate exista fara Linistea din care provine.Tocmai de aceea , Linistea este transcendenta sunetului , fiind chiar dimensiunea fara dimensiuni , in care se naste sunetul.Linistea nu cere , ci accepta totul .Linistea nu se consuma , nu incepe si nu se sfarseste.Cuprinde inceputul si sfarsitul , insa ramane in Acum , pentru ca singura clipa in care exista Linistea , este clipa de Acum.Eternitatea Acestei Clipe.Vesnicul Acum.
Cartea Intoarcerea la Liniste nu se citeste prin concentrarea excesiva asupra cuvintelor , ci mai degraba prin odihnirea privirii in spatele cuvintelor.Spatiile dintre litere sunt locuite de Liniste si sustin existenta litererelor.Dorinta excesiva de a intelege un joc de cuvinte te poate indeparta de ceea ce se transmite cu adevarat.Tot ceea ce este necesar de auzit se va auzi printre randuri.Poate ca , in acest moment, exista o dorinta de a intelege mai multe , insa , pe parcursul calatoriei , aceasta dorinta se va pierde in asternerea blanda a Linistii.Nu este nimic de inteles.Totul vine de la Sine.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0681 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.