Books Outlet

Ingeri de femeie /Angels of Women (Editura: For You, Autor: Andreia Martinescu ISBN

Ingeri de femeie /Angels of Women (Editura: For You, Autor: Andreia Martinescu ISBN
PRP: 63,00 RON (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 53,55 RON
Diferență: 9,45 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2023
Format: 9X13

DESCRIERE

În vremurile de azi, femeile sunt în căutare de noi căi şi înţelesuri. Fiecare femeie îşi doreşte să afle ce fel de persoană este cu adevărat. Toate suntem compuse din toate „modelele“ feminine anterioare şi contemporane nouă. Indiferent de haina purtată, femeia îşi păstrează în sinea ei identităţile tuturor femeilor din ea.

Cu siguranţă că toate răspunsurile pe care le cauţi se află în tine. Mereu au fost acolo. Scopul setului de cărţi-oracol „Îngeri de femeie” este să te ajute prin a-ţi deschide calea conştientizărilor de sine.

Ele constituie o călăuzire divină pe teritoriul vast şi profund al sufletului tău.

Setul de cărţi-oracol îţi oferă o prietenie bazată pe sinceritate şi lipsită de judecată. Le poţi utiliza fie extrăgând una dintre ele, fie prin aplicarea oricărei variante de joc cu ele, fie prin orice altă metodă creativă care ţi se pare oportună în momentul când vrei să le foloseşti.

Cărţile-oracol „Îngeri de femeie” îşi pot găsi locul atât în dormitorul tău, cât şi în geantă, pentru a-ţi fi alături în călătoriile tale.

Îngerii îţi sunt alături pe Calea ta!

Andreia

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0365 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.