Books Outlet

Informatica breviar teoretic, exercitii si teste de evaluare pentru bacalaureat, modele pentru teza ( Editura: Niculescu, Autor: Augustin Semenescu ISBN 9789737489005 )

Informatica breviar teoretic, exercitii si teste de evaluare pentru bacalaureat, modele pentru teza ( Editura: Niculescu, Autor: Augustin Semenescu ISBN 9789737489005 )
Preț: 29,00 RON
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-748-900-5
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 397
Format: 16x23

DESCRIERE

Lucrarea acopera in totalitate programa scolara pentru bacalaureat la disciplina INFORMATICA, Filiera teoretica, profilul real, specializarile: matematica - informatica, matematica - informatica intensiv informatica si Filiera vocationala, profilul militar specializarea matematica-informatica, fiind un instrument  extrem de util atat elevilor din clasele 9-12, cat si profesorilor, avand o structura speciala, completa si un pronuntat caracter practic.
Tratarea fiecarui capitol din programa scolara a disciplinei INFORMATICA debuteaza cu un breviar teoretic, urmat de probleme, de la cele pentru fixarea cunostintelor si aprofundare pana la probleme de performanta, fapt ce face ca invatarea sa fie centrata pe formarea graduala de competente.
Aplicatiile au fost realizate nu numai pentru crearea de abilitati, ci si pentru a familiariza elevul cu conceptele necesare rezolvarii problemelor practice, din lumea reala, astfel incat sa aprecieze universalitatea informaticii. Recapitularea pentru bacalaureat se face pe teme, acoperind lista de continuturi si competentele de evaluat precizate in program de bacalaureat. Sunt prezentate in lucrare si modele de teza cu rezolvari, pentru fiecare semestru din clasele a 9-a, a 10-a si a 11-a, precum si rezolvarile complete ale subiectelor date la examenele nationale de bacalaureat in ultimii 8 ani, tratarea lor facandu-se atat in limbajul C/C++ cat si in Turbo Pascal.
Structura confera lucrarii o nota de originalitate, fiind prima lucrare care prezinta rezolvarea integrala a problemelor propuse la toate cele trei sesiuni din fiecare an al examenului national de bacalaureat, pentru ultimii 8 ani. Suntem convinsi ca aceasta abordare unica va asigura succesul elevilor la examenele de bacalaureat si admitere in facultate in anii ce urmeaza.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0858 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.