Books Outlet

Inainteaza in varsta cu gratie. Atinge iluminarea in profida timpului ( editura: For You, autor: Kathleen Dowling Singh, ISBN: 978-606-639-243-3 )

Inainteaza in varsta cu gratie. Atinge iluminarea in profida timpului ( editura: For You, autor: Kathleen Dowling Singh, ISBN: 978-606-639-243-3 )
Preț: 35,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-243-3
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 352
Format: 13x20 cm
Categoria: Simbolistica

DESCRIERE

Învață cum să-ți folosești toți anii din viață pentru a te trezi și a crește spiritual!           

Încurajatoare, pragmatică și plină de inspirație, cartea Înaintează în vârstă cu grație ne invită pe toți, indiferent de vârstă, să experimentăm trezirea spirituală. De vreme ce îmbătrânirea nu conduce automat și la maturizare spirituală, Kathleen Dowling Singh, autoarea cărții, explorează cauzele și condițiile pe care ni le putem crea în viață pentru a permite transformarea suferințelor predictibile asociate cu îmbătrânirea în oportunități complexe de a spori claritatea, iubirea, compasiunea și pacea.

Limbajul direct și întrebările penetrante aduc învățăturile lui Kathleen în centrul vieții noastre; natura contemplativă a fiecărui capitol permite o cercetare neobișnuit de profundă.

Ecumenică în spirit, ton și limbaj, Kathleen ne oferă înțelepciunea maeștrilor dintr-o varietate de tradiții spirituale: Chogyam Trungpa, Sfinții Apostolii, Annie Dillard și mulți alții.

Nu este nevoie de peșteri sau de retreaturi cu durata de șapte ani. Cartea Înaintează în vârstă cu grație este o practică spirituală pentru viața trăită aici și acum.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0818 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.