Books Outlet

In lumea cea tainica glorioasa ce exista in universul astral ( Editura: Editura Ganesha Publishing House, Autor: Chico Xavier ISBN 9786068742502 )

In lumea cea tainica glorioasa ce exista in universul astral ( Editura: Editura Ganesha Publishing House, Autor: Chico Xavier ISBN 9786068742502 )
Preț: 30,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8742-50-2
Anul publicării: 2018
Pagini: 336
Format: 13x20 cm
Categoria: Simbolistica

DESCRIERE

Cei care trăiesc experiența umană cu înțelegerea faptului că treptele scării sublime trebuie urcate cu prețul efortului personal, și care se bucură de binecuvântările cerești prin practica neobosită a Binelui, nu vor fi surprinși de relatările oferite de acest mesager interesat de a-i sluji cu dragoste pe ceilalți. Preocupați de îndeplinirea Scopurilor Divine, ei știu că nu au primit darul vieții doar pentru a-și omorî timpul sau darul credinței pentru a-l tulbura pe semenul lor. Afimațiile fraterne ale mesagerului nostru vor provoca însă nemulțumire și perplexitate în partizanii favoritismelor, ce sunt încă prinși în pânza vechilor iluzii, chiar dacă dețin cele mai onorabile acreditări.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0789 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.