Books Outlet

Implementarea Proiectelor cofinantate din Fondrui Europene Post-Aderare

Implementarea Proiectelor cofinantate din Fondrui Europene Post-Aderare
Preț: 60,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-88845-2-6
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 255
Format: 16x23
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Prezenta lucrare incearca sa ofere un real sprijin celor care se confrunta cu blocaje in implementarea proiectelor sau celor care au semnat un contract de finantare si nu stiu cum sa demareze implementarea proiectelor, neavand posibilitatea de a contracta o firma de consultanta pentru managementul de proiect.
Totodata lucrarea este utlia si pentru firmele de consutlanta, chiar si pentru cele cu experienta in accesarea fondurilor de pre-aderare, deoarece isntrumentele structurale difera de fondurile de pre-aderare, din punct de vederte al mecanismului de implementare.
Ne-am propus ca prin aceasta carte sa fim un "trainer din umbra" pentru toti cei care ezita sau renunta la varianta de a obtine finantare nerambursabila pentru o serie de proiecte, fiind inspaimantati de labirintul documentelor, regulilor si raportarilor necesre in etapa de implementare a proiectelor.
Avem convingerea ca, prin prezentarea exemplului practic de implementare a unui proiect, putem oferi un psrijin real beneficiarilor care se confrunta cu dificultati in etapa de implementare in acest domeniu.
Este foarte important ca beneficiarii, firmele de consultanta si institutiile implicate in gestioanrea fondurilor europene nerambursabile sa conlucreze, pentru ca la nivel national sa se realizeze absorbtia eficienta a acestor fonduri.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1004 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.