Books Outlet

Ilustrate fara stampila(Editura: Pavcon, Autor: Alexandru Radescu ISBN 978-6069625-56-9)

Preț: 26,00 RON
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 978-606-9625-56-9
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 100
Format: 13X20
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

n aceste Ilustrate fără ştampilă (mic album de suflet în căutarea graţiei cuminecătoare), poetul şi jurnalistul Alexandru Rădescu recompune din "fluxul memoriei” un traseu iniţiatic în doi (El şi Ea, Alexandru şi Adriana, într-o reciprocă străluminare), o redescoperire din mers şi o reasumare pe viu a Europei esenţiale, de la Răsărit (Grecia, Bulgaria) la Apus (Spania, Italia), nu fără câteva intermezzo-uri pe acasă, menite să ne aducă aminte că şi noi suntem parte - chiar dacă mai necăjită - a acestui polimorf şi inepuizabil "miracol european”.
În aceste "jocuri ale memoriei” mărturisitoare, planurile se intercalează mai ceva ca autostrăzile suspendate ale romanelor SF. Conexiunile memoriei au puterea extraordinară a unei dedublări: ieşirea din sine şi transformarea într-un spectator uluit, la trecerea dintr-un cadru în altul, prin intermediul unor legături invizibile în rapiditatea plonjoanelor şi printre amintiri...
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi

- Beletristica

Created in 0.0361 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.