Books Outlet

Idioata(Editura: Curtea Veche, Autor: Elif Batuman ISBN 9786064404084)

Idioata(Editura: Curtea Veche, Autor: Elif Batuman ISBN 9786064404084)
PRP: 50,00 RON (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 42,50 RON
Diferență: 7,50 RON
Promoția expiră la 30.09.2022
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 978-606-44-0408-4
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 444
Format: 15X20
Categoria: Bestsellers

DESCRIERE

Selin, o tânără americană de origine turcă, încearcă să răzbată prin hățișul care i se deschide înainte odatăcu începutul studiilor la Harvard. Este anul 1995. Internetul și e-mailul reprezintă pentru ea o noutate absolută. Curiozitatea de a naviga într-o lume în care mesajul transmis ajunge instantaneu la destinatar adaugă o notă de fascinație studenției, care o surprinde cu viața de cămin, prieteniile noi, cursurile uneori captivante, alteori de neînțeles și relațiile stranii, acaparatoare.
 
Născută în 1977, scriitoarea americană de origine turcă Elif Batuman a copilărit în New Jersey și a urmat cursurile de filologie la una dintre cele mai prestigioase facultăți din lume, Harvard. A decis să studieze limba uzbecă din regiunea Samarkand, Uzbekistan, apoi și-a luat diploma de doctorat în literatură comparată de la Universitatea Stanford. Jurnalistă și cadru universitar, Elif Batuman a scris multiple eseuri și articole pentru The New Yorker și Harper’s Magazine. Din 2010 și până în 2013, Elif a fost invitată să scrie în superba clădire a universității Koc din Instanbul, Turcia. Prima sa lucrare, "The Possessed: Adventures with Russian Books and the People Who Read Them", a fost premiată cu Rona Jaffe Foundation Writers' Award în 2007 și Whiting Award în 2010. Primul ei roman, "Idioata", a ajuns pe lista finală a premiului Pulitzer pentru Ficțiune, și pentru Goodreads Choice Awards Best Memoir & Autobiography. Locuiește în New York, de unde continua să scrie.
 
"Idioata marchează un debut strălucit și plin de farmec, cu o protagonistă atât de asemănătoare cu fiecare dintre noi, încât e aproape imposibil s-o uiți."
- The Huffington Post
 
"Romanul lui Batuman are un umor absolut efervescent. Dovedește totodată o inteligență subtilă, surprinzătoare și revelatoare. Cartea e de un miracol amuțitor.
- The New York Review of Books

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0372 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.