Books Outlet

Haosul originilor (Editura: Daksham Autor: Anton Parks ISBN 978-973-1965-84-0)

PRP: 55,00 RON (-10%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 49,50 RON
Diferență: 5,50 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-1965-84-0
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 356
Format: 15x20
Categoria: Stiinte

DESCRIERE

Anton Parks ne oferă o cheie esențială pentru înțelegerea Genezei biblice. De-a lungul timpului, versiunile acesteia au devenit incoerente din cauza rescrierilor eronate și a alterării textului inițial.

Haosul originilor ne prezintă atât versiunea iudeo-creștină curentă a Genezei, cât și o variantă unică, completată cu elementele omise din diverse texte antice care descriu originea omenirii. Anton Parks se bazează pe scrieri străvechi, precum Zoharul și Manuscrisele de la Marea Moartă, prezentându-ne clar și sistematic atestările lor.

După 30 de ani de cercetări, Haosul originilor confirmă liniile fundamentale ale reconstituirii istoriei și originii omenirii, pe care autorul le-a explorat în lucrările sale anterioare. Această carte remarcabilă, rodul unui cercetător pasionat și neobosit, merită să fie citită cu mare interes.


Descoperă adevărul ascuns al Genezei 

Îți plac acele care care îți deschid ochii către misterele străvechi ale umanității? Ei bine, Haosul Originilor de Anton Parks este exact ceea ce cauți! Cu o abordare inovatoare și o cercetare riguroasă, Parks ne oferă o recompunere unică a textelor sacre care descriu Creația, aruncând lumină asupra adevăratelor înțelesuri din spatele miturilor și legendelor antice.


O călătorie captivantă în lumea misterele antice

În paginile acestei cărți fascinante, vei descoperi conexiuni surprinzătoare și adevăruri tulburătoare care stau la baza existenței umane. Cu o pasiune contagioasă pentru subiect și o capacitate remarcabilă de a sintetiza informațiile complexe, Anton Parks ne poartă prin labirinturile timpului, aducând la lumină adevăruri uitate sau cenzurate de-a lungul secolelor.


Dezvăluiri remarcabile și interpretări îndrăznețe

Haosul Originilor nu este doar o simplă carte – este o invitație la o călătorie intelectuală și spirituală care îți va schimba complet perspectiva asupra apariției ființei umane. Autorul ne provoacă să ne punem întrebări și să căutăm răspunsuri în locuri neașteptate, aducând în prim-plan adevăruri ascunse și interpretări îndrăznețe ale textelor sacre.


Descoperă adevărul ascuns al Genezei chiar acum!

Nu rata ocazia de a te îmbogăți spiritual și intelectual cu Haosul Originilor de Anton Parks! Comandă acum și începe călătoria ta spre descoperirea adevărurilor străvechi și înțelegerea profundă a originii umanității. Este timpul să îți deschizi mintea și să explorezi misterele care au modelat destinul nostru comun!

Pregătește-te pentru o experiență de lectură captivantă și revelatoare! Cumpără acum cartea și începe călătoria ta spre cunoaștere!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0443 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.