Books Outlet

GRAMATICA LIMBII ROMANE PENTRU EXAMENE. Notiuni teoretice, exercitii aplicative, grile comentate pentru ACADEMIA DE POLITIE ( editura:****, autor: Alexandru Petrica ISBN 9786069231753 )

GRAMATICA LIMBII ROMANE PENTRU EXAMENE. Notiuni teoretice, exercitii aplicative, grile comentate pentru ACADEMIA DE POLITIE ( editura:****, autor: Alexandru Petrica ISBN 9786069231753 )
Preț: 53,41 RON
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-92317-5-3-
Editura:
Anul publicării: 2010
Ediția: 2013 ; vol . I
Pagini: 395
Format: 17x24

DESCRIERE

Cele doua volume respecta programele scolare in vigoare aprobate de Ministerul Educatiei si Cercetarii, pentru clasele 5-8, precum si programele pentru admiterea in invatamantul superior ( Facultatile de Filosofie, Drept, Academia de Politie, Scoala de Agenti de Politie, de Jandarmi si de Frontiera ).

Primul volum cuprinde patru capitole si anume: FONETICA, VOCABULARUL, MORFOLOGIA SI SINTAXA, fiecare capitol continand sublinieri, pentru a scoate in relief notiunile importante, precum si cate 100 sau 150 de grile specifice capitolului respectiv, cu una, doua sau trei variante de raspuns si cu raspunsurile adecvate comentate si explicate imediat dupa setul de grile.
In aceasta editie am introdus la fiecare parte de propozitie "Dificultati" care apar in analiza morfologica si sintetica a unui text, precum si multe exemple punctuale. In ultima parte a volumului am inserat SUBIECTELE DATE LA EXAMENE IN ANII 2011 si 2012, explicate si comentate ( un numar de 1414 grile), precum si nume de TARI, LOCUITORI si LOCALITATI.

VOLUMUL AL 2-lea cuprinde 2500 de grile tematice, pentru fiecare parte de vorbire si de propozitie, fiind completat cu opt teste complexe si cu subiecte explicate date la examene in anii 2009 si 2010.

Noutatea acestor doua volume consta atat in prezentarea materialului intr-o forma accesibila pentru fiecare candidat, cat si - mai ales - in EXPLICAREA SI COMENTAREA RASPUNSURILOR.
In total, in aceste doua volume, candidatii au de rezolvat un numar de 3914 de grile care vor duce la fixarea tuturor notiunilor cerute la examene.
Vezi și alte cărți: grile

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0492 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.