Books Outlet

Gramatica limbii romane pentru examene. 1500 grile tematice, explicate si comentate (editura ***, autor: Alexandru Petricica, isbn: 978-606-92317-6-0)

Gramatica limbii romane pentru examene. 1500 grile tematice, explicate si comentate (editura ***, autor: Alexandru Petricica, isbn: 978-606-92317-6-0)
Preț: 53,41 RON
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-92317-6-0
Editura:
Anul publicării: 2011
Ediția: vol. II
Pagini: 327
Format: 17x24

DESCRIERE

Cele doua volume respecta programele scolare in vigoare aprobate de Ministerul Educatiei si Cercetarii, pentru clasele 5-8, precum si programele pentru admiterea in invatamantul superior ( Facultatile de Filosofie, Drept, Academia de Politie, Scoala de Agenti de Politie si Jandarmi).
Primul volum cuprinde patru capitole si anume: FONETICA, VOCABULARUL, MORFOLOGIA SI SINTAXA, fiecare capitol continand sublinieri, pentru a scoate in relief notiunile importante, precum si cate 50 de grile specifice capitolului respectiv, cu una, doua sau trei variante de raspuns si cu raspunsurile adecvate comentate la sfarsitul volumului.
In aceasta editie am introdus la fiecare parte de propozitie "Dificultati" care apar in analiza morfologica si sintetica a unui text, precum si multe exemple punctuale. In ultima parte a volumului am inserat SUBIECTELE DATE LA EXAMENE IN ANII 2010 SI 2011, explicate si comentate ( un numar de 782 de grile), precum si nume de LOCUITORI.
vOLUMUL AL 2-lea cuprinde 1500 de grile tematice, pentru fiecare parte de vorbire, pentru fiecare parte de propozitie, fiind completate cu opt teste complexe ( 390 de grile) si cu SUBIECTELE EXPLICATE DATE LA EXAMENE IN ANUL 2009.
Noutatea acestor doua volume consta atat in prezentarea materialului intr-o forma accesibila pentru fiecare candidat, cat si - mai ales - in EXPLICAREA SI COMENTAREA RASPUNSURILOR la sfarsitul fiecarui volum. In total, in aceste doua volume, candidatii au de rezolvat un numar de 2482 de grile care vor duce la fixarea tuturor notiunilor cerute la examene.

Academia de politie
Facultatea de drept
Academia de politie penitenciare
Scoala de agenti de politie "Vasile Lascar" Campina
Scoala de agenti de politie "Septimiu Muresan" Cluj-Napoca
Scoala de subofiteri de jandarmi Dragasani
Admitere in liceu

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0540 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.