Books Outlet

Gramatica limbii romane in scheme vol 1 ( Editura: Hoffman, Autor: Maria Ticleanu, Dumitru Ticleanu, ISBN 9786067780703 )

Gramatica limbii romane in scheme vol 1 ( Editura: Hoffman, Autor: Maria Ticleanu, Dumitru Ticleanu, ISBN 9786067780703 )
Preț: 34,00 RON
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 978-606-778-070-3
Editura:
Anul publicării: 2016
Ediția: a X-a
Pagini: 156
Format: 14x20

DESCRIERE

Cea de a zecea ediție a avut la bază nevoia resimțită de un segment al populației școlare de a beneficia de mai multe exerciții de tip test-grilă. De aceea am fragmentat-o. Primul volum rămâne cu partea teoretică binecunoscută, generând atracția de până acum a celor interesați, iar cel de-al doilea, semnificativ îmbogățit cu exerciții noi, păstrează aceeași organizare a materiei și pune la dispoziție teste menite să conducă la eliminarea oricăror confuzii și neclarități. În felul acesta, cei interesați de mai multe și variate încercări, dar care și-au asigurat baza teoretică din alte surse și nu beneficiază de suficiente exerciții, pot folosi oferta din volumul al doilea sau pot apela pentru clarificări și la sursa de pregătire oferită de noi în volumul întâi. Autorii

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0969 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.