Books Outlet

Gramatica didactica a limbii romane. Cu notiuni de fonetica si de vocabular GD5-8 ( Editura: Carminis, Autori: Hadrian Soare, Gheorghe Soare ISBN 9789731233949)

Gramatica didactica a limbii romane. Cu notiuni de fonetica si de vocabular GD5-8 ( Editura: Carminis, Autori: Hadrian Soare, Gheorghe Soare ISBN 9789731233949)
Preț: 30,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-123-394-9
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 424
Format: 16x23,5 cm
Categoria: Limba Romana

DESCRIERE

Cartea cuprinde capitole de fonetica, de vocabular si de gramatica a limbii romane, cunostintele fiind organizate din perspectiva metodica, elevul insusi putand sa le insuseasca prin efort propriu. Programa pentru clasele V-XII este analizata si exemplificata astfel punct cu punct, printr-un dialog permanent cu elevul. La fiecare capitol si chiar la fiecare unitate de invatare sunt prevazute exercitii diversificate si teste de evaluare, prin care elevul isi poate aprecia nivelul de competente dobandit

Lucrarea de fata a fost conceputa ca o carte pregatitoare de limba romana pentru forme diverse de evaluare prevazute de noua lege a invatamantului, inclusiv pentru admiterea in invatamantul universitar la facultatile de stiinte ale comunicarii, jurnalism, drept si politie. De aceea, continutul cartii urmeaza indeaproape programa scolara, valorificand in acelasi timp sugestiile oferite de cunostintele de limba romana si de comunicare din clasele gimnaziale si liceale, pe baza manualelor alternative aflate in circuitul scolar.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0473 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.