Books Outlet

Ghid pentru admitere in scolile militare de maistri militari si subofiteri (Editura: Sigma, Coordonatori: Gl. mr. Liviu – Marilen Lungulescu, Col. Codrin Hertanu ISBN 9786067273090)

Ghid pentru admitere in scolile militare de maistri militari si subofiteri (Editura: Sigma, Coordonatori: Gl. mr. Liviu – Marilen Lungulescu, Col. Codrin Hertanu ISBN 9786067273090)
PRP: 19,00 RON (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 16,15 RON
Diferență: 2,85 RON
Promoția expiră la 30.09.2023
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067273090
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 64
Format: 16.5x23.5 cm

DESCRIERE

Ghidul pentru admiterea in scolile militare de maistri militari si subofiteri se adreseaza, in primul rand, candidatilor care doresc sa sustina admiterea in acest tip de scoli militare. Lucrarea se constituie sub forma unui ghid structurat sintetic, care contine informatiile necesare unui candidat la admitere, fiind elaborata de un colectiv de profesori din colegiile nationale miliare, sub indrumarea unor specialisti din cadrul Ministerului Educatiei Nationale.


Astfel, materialul este structurat in 3 parti care contin:
- Prezentarea scolilor militare de maistri militari si subofiteri;
- Cele 3 etape de recrutare, selectie si admitere pe care candidatul trebuie sa le urmeze pentru a deveni elev;
- Modele de teste pentru disciplinele matematica si fizica pe care viitorii candidati le pot rezolva in vederea unei pregatiri temeinice pentru admitere.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi

- Manuale, Culegeri, Caiete speciale, Memoratoare

Created in 0.0383 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.