Books Outlet

Ghid pentru admitere în colegiile nationale militare ( Editura: Sigma, Autor: Liviu-Marilen Lungulescu, Dorin Petrica ISBN 9786067272666 )

Ghid pentru admitere în colegiile nationale militare ( Editura: Sigma, Autor: Liviu-Marilen Lungulescu, Dorin Petrica ISBN 9786067272666 )
Preț: 19,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-727-266-6
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 96
Format: 20x26 cm

DESCRIERE

Ghidul pentru admitere în colegiile nationale militare este structurat în trei părți și anume: Partea I: Prezentarea colegiilor naționale militare. În această prima partea este făcută o prezentare a tuturor colegiilor naționale militare. Partea a II a: Cum poti deveni elev la colegiul național militar. În cadrul aceste secțiuni sunt prezentați pași pe care un elev trebuie să îi urmeze pentru admitere, de la recrutare, criteriile de admitere, documentele necesare, datele de contact ale colegiilor, modalitatea în care este realizată selecția, descrierea traseelor precum și prezentarea celor două probe. Partea a III a: Modele de teste la cele două discipline, limba și literatura româna și matematică.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1059 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.