Books Outlet

Ghid de cultura generala / O istorie a gandirii universale din Antichitate pana in zilele noastre ( Editura: Lider, A utor: Francis Collet ISBN 9789736293764 )

Ghid de cultura generala / O istorie a gandirii universale din Antichitate pana in zilele noastre ( Editura: Lider, A utor: Francis Collet ISBN 9789736293764 )
Preț: 49,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-629-376-4
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 495
Format: 13X20
Categoria: Cultura Generala

DESCRIERE

Volumul care cuprinde mai mult de 100 de curente, peste 200 de autori  si propuneri de lectura consacrate textelor fundamentale, se doreste a fi o lucrare didactica, clara si concisa, pentru a face accesibile publicului larg marile dezbateri care au animat cultura occidentala, fara insa a le distorison sensul. Cartea se vrea de asemenea o incitare, o invitatie la reflectie, subliniind multitudinea problematicilor din toate genurile care anima viata intelectuala mondiala, pornind de la presocratici si ajungand pana in zilele noastre. Acest valoros ghid de cultura  generala demonstreaza ca istoria ideilor se intrepatrunde cu cea a societatilor si a valorilor care au stat la baza acestor societati. El ajuta la clarificarea unor intrebari fundamentale pe care si le pune orice fiinta umana din vremurile noastre: ce?, cum?, de ce?, pentru ce?.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0960 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.