Books Outlet

Ghicitori hazlii, grupate pe categorii ( Editura: Lizuka Educativ, Autor: Tatiana Tapalaga ISBN 9786068714257)

Preț: 25,00 RON
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 9786068714257
Anul publicării: 2017
Pagini: 68
Format: 21x30 cm
Categoria: Ilustrate

DESCRIERE

Ghicitoarea este o creație literară, în special în versuri, concepută ca o enigmă. Ea descrie, în termeni metaforici, o ființă, un obiect sau un fenomen, ce urmează a fi identificate prin inducție și deducție. 

Copiii le preferă ca modalități de cunoaștere, reactualizare și consolidare a cunoștințelor, pentru că ghicitorile creează momente de suspans și relaxare în procesul învățării. 

Dezlegarea ghicitorilor presupune exersarea operațiunilor gândirii, respectiv analiza și sinteza, comparația, abstractizarea și generalizarea, inducția și deducția. 

În acest plăcut efort al ghicirii, copiii își dezvoltă și atenția, răbdarea, perseverența, imaginația, simțul umorului, creativitatea etc. 

Autoarea invită copiii, părinții, bunicii, educatorii să călătorească împreună în lumea enigmatică și fascinantă a ghicitorilor!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0481 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.