Books Outlet

Geografie Bacalaureat 2023(Editura: Gimnasium, Autor(i): Albinita Costescu, Dumitru Iarca ISBN 9789737992710)

Geografie Bacalaureat 2023(Editura: Gimnasium, Autor(i): Albinita Costescu, Dumitru Iarca ISBN 9789737992710)
PRP: 33,00 RON (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 28,05 RON
Diferență: 4,95 RON
Promoția expiră la 30.11.2022
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9789737992710
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 349
Format: 20x25

DESCRIERE

In comparatie cu vechea lucrare sintezele temelor din programa de bacalaureat sunt mult imbunatatite continand si harti care sa faciliteze incadrarea in spatiu a informatiilor si o mai buna fixare a cunostintelor. Hartile au fost realizate in bune conditii grafice si contin numai informatiile solicitate de programa. De asemenea au fost incluse teste la finalul fiecarui continut care sa asigure o autoevaluare a performantelor fiecarui elev, si sa ofere informatii pentru organizarea, in continuare, a procesului de invatare.

Lucrarea Geografie (Romania, Europa, Uniunea. Europeana), sinteze, teste si rezolvari^ este un auxiliar didactic destinat pregatirii elevilor pentru examenul de bacalaureat. Este o editie imbunatatita a lucrarii anterioare elaborate de autori.

 

Prezenta lucrare reprezinta un util instrument de lucru pentru absolventii de liceu care aleg sa sustina examenul de bacalaureat la geografie dar si pentru cadrele didactice. Ea respecta programa de geografie - clasa a XII-a, precum si Programa si modelele de subiecte pentru examenul de bacalaureat.

Autorii au gandit si elaborat aceasta lucrare pentru a permite o invatare pe parcursul intregului an scolar. Ea cuprinde, in prima parte, continuturile din programa de bacalaureat precum si teste la finalul fiecarui continut care asigura o autoevaluare a performantelor fiecarui elev si care sa ofere informatii pentru organizarea procesului de A? invatare. In partea a doua contine 100 de teste finale cu rezolvari ale caror intrebari cuprind practic toata informatia din continuturile prevazute de programa.

Pentru asigurarea reusitei la examenul de bacalaureat recomandam candidatilor, mai intai, insusirea fiecarui continut si a exercitiului de evaluare si apoi rezolvarea testelor finale. in cazul in care se constata erori ale elevului m rezolvarea testelor finale se impune reparcurgerea continuturilor.
Cu convingerea ca insusirea continuturilor si rezolvarea testelor din aceasta lucrare pot asigura reusita la examen, va uram mult succes.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0560 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.