Books Outlet

Ganduri pentru fiecare zi ( editura: Prosveta, autor: Omraam Mikhael Aivanhov, ISBN 9786068148074 )

Ganduri pentru fiecare zi ( editura: Prosveta, autor: Omraam Mikhael Aivanhov, ISBN 9786068148074 )
-10%
Preț: 23,63 RON
26,25 RON (-9,98%)
Disponibilitate: nu mai face parte din ofertă
ISBN: 978-606-8184-07-4
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 400
Format: 9,5x10,5 cm

DESCRIERE

9 ianuarie. Deschideți izvorul iubirii în voi. Prin gândurile, sentimentele, dorințele, cuvintele voastre, faceți-l să țâșnească asupra tuturor creaturilor, asupra tuturor obiectelor din jurul vostru, și mai departe, asupra arborilor, al munților, al oceanelor... Chiar dacă sunteți singuri, pronunțați niște cuvinte de pace, de speranță, de bucurie pentru toți oamenii de pe pământ, știind că ele vor produce niște efecte, cândva, undeva, nu contează unde. Voi nu știți încă ce este posibil să realizați cu iubirea.
Cum nu puteți dărui celorlalți ceea ce posedați deja în voi înșiși, căutați mai întâi să creați în voi armonia și lumina; apoi, când simțiți că ați reușit să faceți această armonie și această lumină palpabile în inima și sufletul vostru, proiectați-le în spațiu. Aceasta înseamnă să lucrați cu iubirea: să deveniți o prezențăbinefăcătoare pentru întreaga lume.
Omraam Mikael Aivanhov

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0963 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.