Books Outlet

Gandirea laterala (Editura Curtea Veche, Autor: Edward de Bono ISBN: 978-606-44-0166-3)

Gandirea laterala (Editura Curtea Veche, Autor: Edward de Bono ISBN: 978-606-44-0166-3)
-10%
Preț: 33,30 RON
37,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-0166-3
Editura:
Anul publicării: 2018
Ediția: a IV-a
Pagini: 336
Format: 13x20 cm

DESCRIERE

Edward de Bono este o personalitate de referință în domeniul gândirii creative și inventatorul conceptului de „gândire laterală“ și al tehnicii celor „Șase pălării gânditoare“. Recunoscut pe plan internațional, învățămintele sale sunt apreciate de guverne, școli și companii de marcă.

Metodele de gândire ale lui De Bono oferă instrumente practice, creative pentru a permite fiecăruia — nu doar celor cu înclinații „artistice“ — să fie creativ în mod deliberat. Gândirea creativă poate fi văzută astfel ca o abilitate obișnuită și intenționată, și nu ca un talent misterios. Din punct de vedere cultural, nu a fost dezvoltată gândirea pentru crearea de valori în societate și este timpul să fie tratată mult mai serios. Ca parte a acestei inițiative, Edward de Bono a predat cursuri de gândire în școli, iar metodele sale sunt folosite în mii de instituții de învățământ din întreaga lume.

Edward de Bono este doctor în medicină (Malta), doctor în filozofie (Oxford şi Cambridge) și doctor în design (Institutul Regal pentru Tehnologie din Melbourne, Australia) şi a urmat un program de master în arte și ştiințe socio­umane (Oxford). A deţinut funcții academice la Universitatea din Londra, la Oxford (unde a studiat ca bursier Rhodes), Cambridge și Harvard. A scris peste 80 de cărți traduse în peste 40 de limbi, în domeniul creativității și al gândirii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0588 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.