Books Outlet

Forta entuziasmului (Editura: Curtea veche, Autor: Norman Vincent Peale ISBN 9786065885042)

Preț: 26,00 RON
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 9786065885042
Editura:
Anul publicării: 2013
Ediția: a III-a revizuita
Pagini: 280
Format: 13x20 cm

DESCRIERE

Entuziasmul este factorul esențial care delimitează granița dintre succes și eșec. Este o armă împotriva mediocrității, o forță care îi transformă pe oameni în făuritori de miracole. Dă naștere la îndrăzneală și la curaj, întărește încrederea, ne ajută să ne depășim îndoielile. Creează energie și este sursa tuturor realizărilor.

Oricine poate fi entuziast o oră; important este să ne păstrăm entuziasmul întreaga viață. Citind cartea lui Norman Vincent Peale, „predicatorul de milioane“ și cel dintâi susținător al teoriei „gândirii pozitive“, vei învăța cum să-ți folosești aptitudinile, vitalitatea și resursele creatoare interioare și vei descoperi cum poate fi transformată o viață anostă într-una pasionantă.

Entuziasmul este ingredientul magic care te poate ajuta să-ți îmbunătățești capacitatea de rezolvare a problemelor, să-ți depășești fricile, să capeți mai multe beneficii de pe urma slujbei pe care o ai, să-ți întărești încrederea în propria persoană și să găsești motivația care-ți lipsește.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0349 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.