Books Outlet

Fizica sufletului (Editura: Livingstone, Autor: Dr. Amit Goswami ISBN 978-606-8545-10-3)

Fizica sufletului (Editura: Livingstone, Autor: Dr. Amit Goswami ISBN 978-606-8545-10-3)
Preț: 32,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8545-10-3
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 359
Format: 13X20
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

 

 

O abordare cuantica a vietii, mortii, reincarnarii si nemuririi

 

În ultimii ani, știinţa fizicii cuantice a pus într-o alta lumină teoriile metafizice ale reîncarnării și nemuririi. Cu toate acestea, cei care reușesc să dezbată inteligent pe marginea metafizicii ca posibilitate de comunicare, prin vise, cu cei de pe lumea cealaltă sunt în număr foarte mic. În același timp, cei care sunt în stare să vorbească despre natura intimă a materiei așa cum este ea descrisă în fizica cuantică, sunt în număr infinit mai mic. Amit Goswami este unul dintre acei puţini care deţin astăzi capacitatea de a face să comunice între ele aceste două domenii ezoterice și de a recomanda moduri în care perspectivele proprii i-ar putea lumina și pe alţii.

GeorgeW. Fisk, Spiritual Frontiers

 

Ce este moartea? Pare uşor de răspuns. Moartea este sfârşitul vieţii: a înceta să mai trăieşti? Dar ştim oare ce este viaţa? Ştim oare ce înseamnă a înceta să mai trăieşti? Nu e chiar atât de uşor să se răspundă la aceste întrebări, nu de către ştiinţă, cel puţin.

Cei mai mulţi oameni nu sunt foarte interesaţi de definiţiile ştiinţifice ale vieţii şi morţii. În 1993, după ce a ieşit pe piaţi cartea în care propuneam o nouă paradigmă ştiinţifică pentru natura realitiţii, o ştiinţa bazată pe primatul conştiinţei, am participai la o emisiune rodio cu telefoane în direct. Prima întrebare nu a fost despre natura realitiţii sau despre conştientizare, ci dacă există viaţă după moarte. La început am fost surprins; apoi mi-am dat seama că pentru mulţi oameni aceasta este întrebarea supremă în ceea ce priveşte realitatea.

Dr. Amit Goswami

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0326 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.