Books Outlet

Fizica. Sinteze si complemente. Probleme rezolvate pentru clasele IX - XII, bacalaureat si admitere la facultate editia a II-a revizuita si adaugita ( Editura: National, Autor: Didona Niculescu ISBN 9789736591662 )

Fizica. Sinteze si complemente. Probleme rezolvate pentru clasele IX - XII, bacalaureat si admitere la facultate editia a II-a revizuita si adaugita ( Editura: National, Autor: Didona Niculescu ISBN 9789736591662 )
-10%
Preț: 50,40 RON
56,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-659-166-2
Editura:
Anul publicării: 2018
Ediția: a II-a revizuita si adaugita
Pagini: 352
Format: 17x24

DESCRIERE

Sintezele si complementele de fizica prezentate in aceasta carte sunt cu atat mai valoroase cu cat, in zilele noastre, perceptia fizicii este deseori eronata sau, in orice caz, mult simplificata. Fizica este si va ramane un domeniu de baza al stiintelor, fiind o disciplina care defineste riguros si exact cunoasterea universului fizic, si de aceea trebuie sa ramana o componenta obligatorie a cunostintelor oricarui om cult.
Lucrarea este structurata in patru parti - Mecanica, Termodinamica, Electricitate, Optica - si se adreseaza elevilor claselor IX-XII, care doresc sa inteleaga fenomene fizice, formandu-si astfel o baza solida pentru a putea urma o facultate tehnica. Conceputa in genul unui compendiu, este o carte moderna, dinamica, cu o grafica adecvata, desoebit de atractiva, menita sa vina in mod eficient in ajutorul celor care studiaza. Autoarea a optat pentru o abordare logica a celor patru parti ale fizicii, astfel incat lucrarea sa se constituie intr-un crescendo al '' construirii '' conceptelor si notiunilor necesare intelegerii fizicii, dand totodata posibilitatea cititorului de a rezolva problemele de examen sau de bacalaureat. Fiecare parte prezentata beneficiaza totodata de exercitii si de probleme rezolvate, alese cu grija, care exemplifica limpede si la obiect sectiunea descrisa.
Vezi și alte cărți: fizice

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0539 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.