Books Outlet

Fizica. Probleme si teste de evaluare pentru clasa a VI-a ( Editura: Paralela 45, Autor: Marioara GHILE, Faluvegi Ervin ZOLTAN, ISBN 9789734717835 )

Fizica. Probleme si teste de evaluare pentru clasa a VI-a ( Editura: Paralela 45, Autor:	Marioara GHILE, Faluvegi Ervin ZOLTAN, ISBN 9789734717835 )
-15%
Preț: 10,20 RON
12,00 RON (-15%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-47-1783-5
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 72
Format: 16,5x23,5 cm
Categoria: Fizica 6 - 12

DESCRIERE

Fiecare volum din seria Fizica. Probleme si teste de evaluare abordeaza toate temele incluse in programele scolare ale claselor de gimnaziu la care se studiaza disciplina Fizica. Capitolele culegerilor includ o scurta prezentare a notiunilor teoretice, urmata de intrebari referitoare la fenomene fizice observabile in viata cotidiana si de o consistenta sectiune de probleme propuse, si se incheie cu teste de evaluare. In sectiunea finala a culegerilor se pot consulta atat solutiile problemelor, cat si cele ale testelor.
Culegerile Fizica. Probleme si teste de evaluare se adreseaza, in primul rand, elevilor, constituindu-se intr-un sprijin real in vederea insusirii, sistematizarii si aprofundarii cunostintelor dobandite la clasa. Dar le vor fi de folos si profesorilor datorita numarului mare de probleme si testelor, inclusiv initiale si finale, care vor permite o evaluare precisa a competentelor dobandite de elevi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1180 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.