Books Outlet

Fizică. Manual pentru clasa a VII-a(Editura: Art, Autor(i): Victor Stoica, Corina Dobrescu, Florin Măceșanu, Ion Băraru ISBN 9786068964911)

Fizică. Manual pentru clasa a VII-a(Editura: Art, Autor(i): Victor Stoica, Corina Dobrescu, Florin Măceșanu, Ion Băraru ISBN 9786068964911)
Preț: 32,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786068964911
Anul publicării: 2019
Pagini: 144
Format: 21X29
Categoria: Fizica 6 - 12

DESCRIERE

Autorii manualului au încercat să pună la dispoziția profesorilor și elevilor de gimnaziu un ghid util în studierea fizicii, realizat pe baza programei școlare în vigoare.
Fiecare lecție a fost concepută astfel încât elevul să observe, apoi să investigheze fenomenele și procesele fizice cu ajutorul experimentului, iar la final să formuleze concluzii.

Structurat pe șase unități de învățare corespunde întru totul programei școlare, iar modul în care au fost sistematizate conținuturile a urmărit, pe lângă o expunere coerentă, și posibilitatea sintetizării noțiunilor, pentru a fi reținute mai ușor.

Metodele de lucru propuse în manual dau posibilitatea colegilor profesori să realizeze un demers didactic bazat pe strategii euristice, care să centreze activitatea didactică la nivelul elevilor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0551 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.